Επικοινωνία

Τηλ: (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965
Τραλλέων 88, 11164 - Γαλάτσι
Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Σαβ 9.00 - 21.00 Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Στείλτε μας ένα αίτημα!


    Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα!

    Tel : (+30) 210 291 1366 & (+30) 210 292 8965

    Σημεία αναχωρήσεων των εκδρομών: Ομόνοια - Πατησίων - Γαλάτσι

    espa banner
    Top
    ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΤΟΣΚΑΝΗ - Mavrogiannis Travel | Από το 1980 κάνουμε τα όνειρά σας ταξίδια!
    13651
    tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-13651,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

    ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΤΟΣΚΑΝΗ

    ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΤΟΣΚΑΝΗ

    €855

    ανα άτομο

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΟΣΚΑΝΗΣ

    (ΜΠΟΛΩΝΙΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΣΙΕΝΑ – ΠΙΖΑ – ΛΟΥΚΑ – ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ – ΡΩΜΗ)

    1η  ημέρα 16/02:  ΑΘΗΝΑ – MΠΟΛΩΝΙΑ –ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

     

    Αναχώρηση από την Αθήνα και το Γαλάτσι για το αεροδρόμιο . Έλεγχος ταυτοτήτων ή διαβατηρίων και πτήση για Μπολώνια  με AEGEAN . Έλεγχος και απευθείας πτήση για Μπολόνια. Άφιξη και θα δούμε την πρωτεύουσα της Αιμίλια-Ρομάνια, την Μπολόνια, την γαστριμαργική πρωτεύουσα της Ιταλίας. Η πόλη είναι γνωστή για το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης (από το 1088), αλλά και τις στοές της, που φθάνουν σε μήκος τα 38 χιλιόμετρα, ανάμεσα στις οποίες και η μακρύτερη στον κόσμο στοά του San Luca, μήκους 3,7 χιλιομέτρων με 666 καμάρες. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής στην πόλη θα δούμε την τεράστια μεσαιωνική πλατεία Piazza Maggiore με την βασιλική του Αγίου Πετρόνιου να δεσπόζει στο κέντρο της, το άγαλμα του Ποσειδώνα, το Palazzo del Podesta, το Palazzo Re Enzo, το Palazzo D’ Accursio (Δημαρχείο και Βιβλιοθήκη), τους πύργους Asinelli και Garisenda κ.ά Αναχώρηση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μοντεκατίνι Τέρμε, μία από τις πιο κομψές λουτροπόλεις της Ιταλίας.  Διανυκτέρευση.

     

     

    2η ημέρα 17/02: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

    Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη Φλωρεντία, τη γενέτειρα της ιταλικής Αναγέννησης, πόλη της τέχνης και της αισθητικής, που έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Στην πανοραμική ξενάγηση μας, θα δούμε την Πιάτσα Σαν Τζιοβάνι με το Βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη και τον αναγεννησιακό Καθεδρικό Ναό, τη Σάντα Μαρία Ντελ Φιόρε, με τον περίφημο τρούλο του Μπρουνελέσκι. Συνεχίζοντας, θα κατέβουμε ως την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, που στολίζει το σιντριβάνι του Ποσειδώνα και αντίγραφο του αγάλματος του Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου. Εδώ βρίσκεται το Παλάτσο Βέκιο, που στεγάζει σήμερα το Δημαρχείο της πόλης, και η Λότζα με αγάλματα σπουδαίων Φλωρεντίνων γλυπτών. Συνεχίζουμε για την περίφημη Πινακοθήκη Ουφίτσι, (εξωτερική επίσκεψη) την ξακουστή και πολυφωτογραφημένη γέφυρα Πόντε Βέκιο με τα αμέτρητα κοσμηματοπωλεία, και την Πιάτσα Ρεπούμπλικα, μία από τις κεντρικότερες πλατείες της Φλωρεντίας, με τη χαρακτηριστική αψίδα Αρκόνε και τα ιστορικά καφέ Gilli και Paszkowski. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην αγορά του Σαν Λορέντζο ή επίσκεψη στο Παλάτσο Πίττι, την πολυτελή κατοικία των Μεδίκων. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

     

    3η ημέρα 18/02: ΛΟΥΚΑ – ΠΙΖΑ

    Πρωινό και αναχώρηση για τα οχυρωμένα χωριά, τις καλοδιατηρημένες πολιτείες και τα ειδυλλιακά τοπία. Πηγαίνοντας βόρεια, πολύ σύντομα, θα σταθούμε στη μεσαιωνική πόλη Λούκα με την απρόσμενη πιάτσα ντελ Μερκάτο, που διατηρεί το σχήμα του αρχαίου ρωμαϊκού αμφιθεάτρου, θα μας εντυπωσιάσει η πόλη που έχει  σχήμα οκτάγωνο. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό του Αγίου Μαρτίνου και θα μας εντυπωσιάσει το άγαλμα που απεικονίζει μαύρο τον Ιησού Χριστό. Θα συνεχίσουμε για το πιο γνωστό αξιοθέατο της περιοχής , τον κεκλιμένο πύργο της Πίζας. Θα περάσουμε τα τείχη που περιβάλλουν την πόλη και θα αντικρίσουμε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μνημεία του κόσμου. Μαζί με τον πύργο «δένουν» αρμονικά το Βαπτιστήριο και ο καθεδρικός ναός. Θα περπατήσουμε στον χώρο όσο και στην υπόλοιπη πόλη επιστρέφοντας το απόγευμα στο Μοντεκατίνι. Διανυκτέρευση.

     

     

    4η ημέρα 19/02: ΣΙΕΝΝΑ – ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ

    Πρωινή αναχώρηση για την πανέμορφη μεσαιωνική Σιένα με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και τις μαυρισμένες από τον χρόνο εκκλησίες, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στέρεους πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης με το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό του δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες. Συνεχίζουμε για την πόλη των κάστρων/πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο, το “Μανχάταν της Τοσκάνης”. Άφιξη, περιήγηση στην πόλη και χρόνος ελεύθερος για καφέ ή γεύμα.

     

    5η ημέρα 20/02: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

    Πρωινό και αναχώρηση για τη Ρώμη Θα επισκεφτούμε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά πάρκα στην Ιταλία το DA VINCI  https://parcocommercialedavinci.com/ . Mεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής. Στο αερορδόμιο της Αθήνας θα μας περιμένει πούλμαν για την επιστροφή μας στο Γαλάτσι και την Αθήνα .

     

     

     

     

    ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 855 €

     

    ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 190€

     

     

    Στην τιμή περιλαμβάνονται:

    • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΜΠΟΛΏΝΙΑ & ΡΩΜΗ -ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES (συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων).

    : Πτήσεις:           16/02/2025 ΑΘΗΝΑ – ΜΠΟΛΩΝΙΑ  08:25 – 09:40  A3  682

    20/02/2025  ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ 18:30 – 21:30        A3 655

    Αποσκευές: Δικαιούστε μία αποσκευή κατ’ άτομο μέχρι 23 κιλά και μία χειραποσκευή για την καμπίνα του αεροπλάνου μέχρι 8 κιλά.

     

     

    • Tέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Μοντεκατίνι Τέρμε σε ξενοδοχείο 4* (MANZONI ή παρόμοιο) με πρωινό .
    • Λεωφορείο βάσει προγράμματος
    • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
    • Επαγγελματίας Ξεναγός στη Φλωρεντία
    • Ασφάλεια αστικής και ιατροφαρμακευτικής
    • ΦΠΑ
    • City taxes  και check points

     

    Στην τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

    • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια και γενικά όπου απαιτείται.
    • Προσωπικά έξοδα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
    • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

    .

     

     

    • Περιλαμβάνει
      Συμπεριλαμβάνονται Φόροι
      Διαμονή σε Ξενοδοχείο
      Τουριστικός Οδηγός
      Μεταφορά με Πουλμαν
      Πρωινό
    • Δεν Περιλαμβάνει
      Εισιτήρια πλοίων
      Πλήρη διατροφή
      Ημιδιατροφη
      Εισιτήρια Εισόδου (Μουσεία, Παραστάσεις, κλπ)